Bent u op zoek naar een gelijkaardige actie?

Contacteer ons vandaag

McCain

Lees

Welkom bij HighCo DATA - jouw partner bij het opzetten van promotie campagnes. 

De pionier in promotionele activatie. Al bijna 40 jaar promotie activiteiten van de bovenste plank. 


HighCo DATA Benelux zorgt – als clearing house – voor de verwerking en terugbetaling van kortingsbonnen. Meer zelfs: voor alle in België en het Groothertogdom Luxemburg ingewisselde kortingsbonnen. Kortingsbonnen en promotie zit in ons DNA, en we helpen jouw merk graag verder met deze expertise. 

Kom alles te weten over kortingsbonnen en download ons ebook: https://welcome.highco-data.be/nl/ebook-kortingsbonnen


Naast kortingsbonnen, digitale couponing activaties, direct mailing zetten we ook andere types promotie activaties op.

Denk bijvoorbeeld aan de

 • cashback acties,
 • online spelletjes,
 • wedstrijden
 • spaarprogramma's

en zo veel meer. 


Ervaar je een uitdaging met je merk op gebied van promoties? Heb je graag wat advies ? Zoek je een specifieke oplossing voor jouw situatie? Niets is te gek voor HighCo DATA. Na zoveel jaren ervaringen hebben we al heel wat ervaring opgedaan met het bedenken en uitvoeren van specifieke promotionele wensen. Wat ons bezighoudt zijn je consumenten en jouw merken. Samen bouwen we promotionele oplossingen die jouw consument verrassen en plezieren. Elke dag weer opnieuw. 

Het weten waard: 

 1. In 2022 boden adverteerders via de diensten van HighCo DATA Benelux bijna 52 miljoen euro (incl. btw) aan kortingen aan de Belgische en Luxemburgse consumenten.
 2. Van deze 52 miljoen euro hebben adverteerders dankzij HighCo DATA Benelux 4,5 miljoen euro aan btw kunnen terugvorderen. HighCo DATA Benelux heeft alle vereiste attesten rechtstreeks aan de betreffende btw-kantoren geleverd in overeenstemming met de eisen van de belastingdienst.
 3. Dit genereuze gebaar genereerde een omzet van net geen 140 miljoen euro bij de adverteerders!
 4. Datzelfde jaar verrekende HighCO DATA Benelux bijna 4 op de 10 kortingsbonnen elektronisch. Met behulp van ECDT (Electronic
 5. Coupon Data Transfer), dus op basis van kassatransactie-bestanden. In 2024 zal dat aandeel zo goed als verdubbelen.
 6. HighCo DATA Benelux zorgde ook voor de clearing van bijna 6 miljoen kortingsbonnen in getrouwheidspunten. Beloningen voor loyaliteit, uitgegeven door Carrefour en Delhaize samen met de adverteerders.
 7. In 2022 werd bijna 25% van de kortingsbonnen aan de kassa gevalideerd. Dit betekent dat ze werden geaccepteerd na de volgende controles:
 • Kan de kortingsbon in deze winkel worden geaccepteerd?
 • Heeft de consument het juiste product gekocht waarop de korting van toepassing is?
 • Is de vervaldatum van de kortingsbon niet overschreden?