• Français

Wij ontwerpen en drukken ook al uw promotiemateriaal

Nederlandstalig artikel – version francaise disponible

Stel u eens voor …

U laat duizenden kortingsbonnen drukken en plots beseft u dat de streepjescode niet leesbaar is, of dat er een fout staat in de wettelijke vermeldingen. Stel u eens voor dat de lijm van uw on pack-sticker voor uw verse producten loskomt omdat die niet vochtbestendig is. Of dat uw promotiemateriaal niet op tijd geleverd wordt voor de in-store campagne die u al weken gepland hebt.

 

Een nachtmerrie met rampzalige gevolgen denkt u ? Ze zijn gelukkig gemakkelijk te ontlopen.

Hoe?

De Design & Print-afdeling van Highco DATA staat voor u klaar met een toegewijd team. Ze ontwerpen en produceren al uw promotiemateriaal : diplays, totems, flyers, direct mailings, nekhangers, coupons, stickers, displays, etc.
En bovendien wordt uw streepjescode voor en na het drukken gecontroleerd.

Onze toegevoegde waarde?

  1. Dankzij de aantallen die we produceren, krijgt u heel concurrerende prijzen. Daarbij inbegrepen: het deskundig advies van een bedrijf dat promotie al meer dan 30 jaar als kernactiviteit heeft.
  2. Zijn er technische of wettelijke beperkingen? Maak gerust gebruik van onze knowhow. We weten exact wat elke winkelketen aanvaardt, en wat niet. We houden rekening met de praktische details die het verschil maken. Het laat u toe om een efficiënte promotie op te zetten. Met het juiste ontwerp en in de juiste materialen.
  3. In onze opslagruimte van een voetbalveld groot slaan we uw materiaal op. We versturen het wanneer u maar wilt, in België en de buurlanden.
  4. Al meer dan 30 jaar kennen we de detailhandel als onze broekzak. Uw promoties werken we van A tot Z uit: we kiezen het juiste mechanisme, rollen uw actie uit en verwerken de resultaten. Een geïntegreerde aanpak die loont tijdens het ontwerp, de druk en de versturing van uw promotie

 

button_nl

Vriendelijke groet,

Hilde

hilde.bayens@highco.be
+32 473 40 08 78

Return to news

Contact


 

Advertisers & Agencies


+32 2 467 33 33
promosupport@highco.be

Contact form
captcha
captcha

HighCo Data